Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

În Georgia au loc exerciții militare cu participarea țărilor NATO

5 mar. 13:00   Externe
2424 0

În următoarele două săptămîni, în Georgia vor avea loc exerciții militare multinaționale "Trojan Trail" cu participarea țărilor militare, precum și a statelor membre NATO.

Despre acest lucru au informat Ministerul georgian al Apărării și Ambasada SUA, scrie "Adevărul European".

Militarii vor lucra la îmbunătățirea cooperării și coordonării în cadrul unei rețele mondiale de parteneri și aliați. Exercițiul se desfășoară simultan în trei țări - România, Grecia și Georgia. Componenta care se va desfășura în Georgia include forțe speciale din SUA, Marea Britanie, România, Polonia și Spania.

La exercițiu se vor alătura, de asemenea, rezerviști ai Ministerului georgian al Apărării din teritoriu și reprezentanți ai organizațiilor de voluntari.
Militarii vor îndeplini diverse misiuni pe uscat și pe mare, atît în estul, cît și în vestul Georgiei.

Reamintim că, luni, peste 20 de mii de soldați din 13 țări au început să participe la exercițiile NATO în regiunile nordice ale Finlandei, Norvegiei și Suediei.


Iar la sfîrșitul lunii februarie, poliția poloneză a avertizat că un număr mare de echipamente militare ar putea fi observate pe drumurile din țară, în cadrul ramurii poloneze a exercițiilor NATO pe scară largă.

2
0
0
3
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?