X 
Transnistria stiri: 1417
Eurovision stiri: 504

Impresiile jurnalistului american după interviul cu Putin: „E supărat că Occidentul îl respinge”

19 feb. 07:45   Externe
2577 1

Jurnalistul american, Tucker Carlson, care i-a luat săptămîna trecută un interviu liderului de la Kremlin, l-a descris pe Vladimir Putin drept un om foarte supărat că nu este acceptat de comunitatea din Occident.

Carlson a spus că Putin emană de-a dreptul furie la acest capitol, și a plecat cu emoții amestecate. Și Putin nu s-a arătat impresionat de jurnalistul american, precizînd pentru un reporter rus, că a așteptat să primească întrebări provocatoare, care însă au lipsit, notează Noi.md cu referire la tv8.

„El este foarte supărat. Eu presupun. El neagă, dar e evident că el e supărat că Occidentul îl respinge. El emană furie. Și el se întreabă de ce, de ce așa s-a întîmplat? Poate e vina lui, dar el e foarte supărat”.

Potrivit jurnalistului american, Vladimir Putin nu a fost prea clar în declarațiile pe anumite subiecte, semn că petrece într-o lume în care el nu trebuie să explice nimic. Jurnalistul american a mai spus că l-a așteptat cîteva ore, înainte de interviu. Și liderul de la Kremlin a fost întrebat despre impresiile lăsate de jurnalistul american. Putin precizînd că s-a așteptat la întrebări mai tăioase.

Nu e clar ce întrebări a vrut să primească Vladimir Putin.


Săptămîna trecută interviul cu declarații contradictorii a fost unul din cele mai vizualizate, acumulînd milioane de accesări pe Youtube și platforma X. Liderul de la Kremlin a insistat că Ucraina este o țară artificială creată din teritoriile rusești de cîndva, iar o înfrîngere pentru ruși în război este imposibilă. El a declarat că nu și-a încheiat obiectivele de denazificare a Ucrainei, așa că va continua războiul. În același timp, a spus că într-un final va ajunge la o înțelegere cu ucrainenii. Vladimir Putin a acceptat să dea interviu la Kremlin fostului jurnalist de la Fox News, Tucker Carlson. Acesta fost dat afară din trust după ce a criticat ajutorul oferit de SUA Ucrainei pentru război și l-a susținut anterior pe Putin.

10
3
3
2
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?