X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

Hackerii au spart poșta electronică a FBI

14 noi. 2021,, 14:59   Externe
3384 2

Hackerii au intrat pe poșta electronică a Biroului Federal de Investigații (FBI), trimițînd de pe acest e-mail zeci de mii de scrisori. Despre aceasta a anunțat Bloomberg.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 13 noiembrie. Mesajele au fost trimise din contul @ic.fbi.gov, în ele infractorii cibernetici avertizau despre un posibil atac cibernetic. "Urgent: infractor în sistem", se spunea în subiectul scrisorii, a anunțat compania The Spamhaus Project, care urmărește spamul și amenințările cibernetice legate de el.

Beneficiarii au fost sfătuiți să verifice toate sistemele interne, cu toate acestea, în scrisori nu era atașat nici un software rău intenționat, transmite Noi.md cu referire la lenta.ru.

Se menționează faptul că FBI și Agenția pentru securitate cibernetică și protecție a infrastructurii din SUA au fost anunțate despre incident.

În septembrie, a devenit cunoscut faptul că hackerii au spart rețelele ONU și au obținut dovezi compromițătoare despre angajați. Pentru atacul cibernetic, atacatorii au folosit numele de utilizator și parola unui angajat al ONU, probabil achiziționate pe darknet.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав