Transnistria stiri: 1375
Eurovision stiri: 499

Germania se va confrunta cu noi perturbări în transportul aerian

19 feb. 11:15   Externe
2106 0

Germania se va confrunta marți cu noi perturbări în transportul aerian, deoarece sindicatul Ver.di anunță o grevă de avertisment de o zi a personalului de la sol al Lufthansa.

Greva, care va începe marţi-dimineaţa şi se va încheia miercuri la ora locală 07:10, va afecta centrele Lufthansa din Frankfurt şi Munchen, precum şi alte aeroporturi germane.

”Vor fi probabil anulări şi întîrzieri majore ale zborurilor”, a precizat duminică sindicatul într-un comunicat, transmite Noi.md cu referire la eurointegration.

Manipulatorii de bagaje, încărcătorii și alți membri ai personalului de la sol au părăsit deja locurile de muncă la începutul acestei luni, ceea ce a determinat Lufthansa să anuleze între 80% și 90% din zborurile programate.

Sindicatul cere o creștere salarială de 12,5%, sau cel puțin 500 de euro în plus pe lună timp de 12 luni, precum și un supliment suplimentar de 3.000 de euro pentru inflație pentru membrii personalului de la sol al Lufthansa.


Sindicatul cere o creştere salarială de 12,5%, sau cel puţin 500 de euro în plus pe lună pe o perioadă de 12 luni, precum şi o primă de inflaţie suplimentară de 3.000 de euro pentru membrii personalului de la sol al Lufthansa.

16
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?