Transnistria stiri: 1393
Preşedintele stiri: 4035

După ce a cîștigat la Carolina de Sud, pe Trump îl așteaptă cu nerăbdare Michigan și Super Tuesday

25 feb. 16:20   Externe
2339 0

"Nikki Haley, fostul guvernator, este foarte apreciată de oamenii din statul său natal, dar fostul președinte este cu adevărat iubit aici. Donald Trump din Columbia s-a ridicat la înălțimea situației cît de repede a putut. Capitala statului Carolina de Sud nu i-a dat timp singurului său rival rămas să își prezinte înfrîngerea ca pe o victorie.

Donald Trump a declarat că nu a văzut niciodată Partidul Republican atît de unit cum este acum, relatează euronews.

Este adevărat că este de fapt împărțită, în ciuda faptului că susținătorii lui Trump reprezintă majoritatea. Dar există și destul de mulți conservatori care au văzut destul de fostul președinte, de scandaluri și de probleme juridice. Și acesta este o parte din argumentul lui Haley, cu convingerea că o altă nominalizare a lui Trump ar duce la înfrîngerea actualului președinte Joe Biden în alegerile din noiembrie.

Săptămîna viitoare, cursa republicană se mută în Michigan, iar apoi se va ajunge la Super Tuesday, pe 5 martie. Atunci, șaisprezece state și teritorii americane își vor spune cuvîntul. Iar Trump este favorit să cîștige fiecare dintre ele", relatează din Columbia, Carolina de Sud, corespondentul euronews Philippe Crowther.

6
3
2
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?