Transnistria stiri: 1420
Eurovision stiri: 504

La granița dintre Polonia și Ucraina traficul este blocat

25 feb. 15:00   Externe
2134 0

Aproape două mii și jumătate de camioane s-au adunat la șase puncte de control de la granița ucraineano-poloneză, blocate de fermierii polonezi, a declarat un reprezentant al Serviciului de Stat al Frontierei Ucrainei, Andrei Demcenko, în cadrul unei emisiuni a postului de televiziune Rada TV.

"Blocajul continuă la toate cele șase puncte de control. Începînd din această dimineață, aproximativ 2,4 mii de camioane stașionează. Cel mai mult - în fața punctelor de control "Krakovets", "Ravva-Russkaya" și "Yagodin"", a declarat el, relatează ria.ru.

Potrivit lui Demcenko, blocada a fost relaxată simbolic la punctul de control «Ustilug» cu o zi înainte, dar, în general, aceasta nu a afectat situația.

Protestele de săptămîna aceasta ale fermierilor polonezi au fost cele mai ample de pînă acum. Participanții lor au blocat complet punctele de control de la granița cu Ucraina, nodurile de transport și drumurile de acces către gările de transbordare și porturile maritime. La unele puncte de trecere a frontierei, ei au aruncat cereale din camioane și vagoane.

18
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?