Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Facebook a anunțat schimbări majore de design

5 apr. 23:00   Externe
2176 0

Facebook a anunțat schimbări majore de design pentru funcția sa video. Video playerul actualizat, pe ecran complet, va fi mai intuitiv și mai ușor de utilizat.

În efortul de a combina Reel, videoclipurile lungi și conținutul Live într-o singură experiență pe tot ecranul, Meta a decis să-și actualizeze video playerul pe Facebook. Atunci cînd veți apăsa pe un videoclip oriunde în aplicația Facebook, veți vedea videoclipul pe verticală, pe tot ecranul, relatează gagadget.

Funcția Video actualizată oferă recomandări îmbunătățite pentru videoclipuri de toate lungimile. Video cu ecran complet are noi elemente de control care le permit utilizatorilor să vizioneze videoclipurile așa cum doresc.

Noile elemente de control presupun existența unui cursor pentru a vă deplasa prin videoclipuri lungi și posibilitatea de a da clic pe un videoclip pentru a afișa opțiuni suplimentare care vă va permite să puneți pauză și să treceți înapoi sau înainte cu 10 secunde.

Actualizarea aduce, de asemenea, recomandări video mai relevante, indiferent de lungime, în feed și în secțiunea video. Video actualizat va fi lansat mai întîi pe iOS și Android în SUA și Canada, iar apoi la nivel global în lunile următoare.

0
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?