Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Erdogan, a denunţat „metodele ruşinoase" ale armatei israeliene în atacurile din Fîşia Gaza

12 oct. 2023,, 07:28   Externe
3405 0

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a denunţat „metodele ruşinoase" ale armatei israeliene în atacurile din Fîşia Gaza, după ce militarii au lansat miercuri noi raiduri în enclava palestiniană, ca represalii faţă de atacul sîngeros lansat în weekend de mişcarea islamistă palestiniană Hamas, scrie presa romînă.

Israelul nu se comportă „ca un stat” în Fîşia Gaza, denunţă preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, după ce armata israeliană a lansat miercuri noi raiduri în enclava palestiniană, ca represalii faţă de atacul sîngeros lansat în weekend de mişcarea islamistă palestiniană Hamas, notează AFP.

„Israelul nu trebuie să uite că, dacă acţionează mai degrabă ca o organizaţie decît ca un stat, va sfîrşi prin a fi tratat ca atare”, a criticat şeful statului turc.

Recep Tayyip Erdogan a denunţat „metode ruşinoase” folosite de către armata israeliană în Fîşia Gaza.

Israelul a anunțat că a distrus „capacitățile de detectare aeriană” ale Hamas și a bombardat și casa familiei lui Mohammed Deif, liderul militar al Hamas din spatele atacului asupra Israelului, ucigînd mai mulți membri ai familiei.

17
0
1
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?