X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Enrique Iglesias şi-a lansat noul single, o bachata în colaborare cu Maria Becerra

29 sep. 2023,, 23:00   Externe
3564 0

Cîntăreţul Enrique Iglesias a lansat joi noul său single, "Asi es la vida" (Aşa e viaţa), o bachata în colaborare cu artista şi compozitoarea argentiniană Maria Becerra, o piesă tropicală care marchează "revenirea triumfală" a spaniolului, a anunţat casa sa de discuri într-un comunicat, transmite EFE.

Este prima colaborare a lui Iglesias cu vedeta argentiniană "după un an şi jumătate fără muzică nouă" şi coincide cu turneul "The Trilogy Tour", pe care îl va face în această toamnă împreună cu Ricky Martin şi Pitbull în 19 oraşe nord-americane.

"Asi es la vida" este primul single extras de pe aşteptatul său album Enrique Final Vol. 2.


"Bachata este un ritm care mi-a cucerit inima din momentul în care l-am ascultat. Sunt încîntat să mă întorc la acest gen puternic, de data aceasta însoţit de marele talent al Mariei, care este unică", a declarat cîntăreţul în comunicat.

Cu "prospeţimea şi talentul" lui Becerra, Enrique "reinventează bachata, îi celebrează esenţa şi o amestecă cu influenţe contemporane", a precizat Sony Music.

Produs de Carlos Paucar şi masterizat de Randy Merrill, "Asi es la vida" este primul single extras de pe albumul menţionat şi este însoţit de un videoclip creat ca un "omagiu adus intensităţii iubirii în vremuri tumultoase".


Enrique Iglesias a vîndut peste 180 de milioane de albume în întreaga lume, a lansat 11 albume de studio şi a plasat 154 de single-uri pe locul întîi în topurile Billboard şi un total de 27 de single-uri pe prima poziţie în topul Billboard Hot Latin Songs.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?