X 
Arşiţa stiri: 175
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Două persoane au fost rănite la un tîrg de Crăciun din Berlin

6 dec. 2023,, 09:45   Externe
2999 0

Două persoane au fost rănite într-un incendiu la un tîrg de Crăciun din apropierea turnului TV din centrul Berlinului. Situația este acum sub control, scrie ziarul Bild , citînd poliția locală.

„Două puncte de vînzare cu amănuntul au luat foc la tîrgul de Crăciun de lîngă Primăria Roșie. Incendiul a fost stins. O persoană a fost rănită ușor”, au declarat pompierii din Berlin într-un comunicat pe pagina lor de pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter). „Situația este sub control”, au asigurat pompierii, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Proprietarul chioșcului a încercat să stingă focul și a suferit arsuri. În timpul stingerii incendiului, două mici canistre cu gaz au explodat. După cum au remarcat reprezentanții serviciilor de urgență, situația este sub control, iar flăcările au fost stinse.

Poliția a întrerupt temporar electricitatea și a cerut vizitatorilor să părăsească zona pieței. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită și o anchetă este în desfășurare. Piața de Crăciun de la Alexanderplatz este închisă de la 20:30 marți și se va redeschide miercuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав