X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Doi soți din Ștefan Vodă cresc zece copii

22 sep. 2023,, 13:15   Externe
2953 0

Într-o lume în care valorile tradiționale sînt adesea puse la îndoială, familia Boldișor din satul Volintiri, raionul Ștefan Vodă, reprezintă un exemplu demn de urmat. Cu 5 fete și 5 băieți familia demonstrează că dragostea, unitatea și devotamentul pot trece dincolo de legăturile biologice.

Gheorghe și Natalia Boldișor din satul Volintiri raionul Ștefan Vodă demonstrează că dragostea de copii nu are limite, iar bucuria și armonia din familie pot fi transmise și celor mai triști, transmite studio-l.online.

Așa se face că pe lîngă cei 8 copii biologici acum cîțiva ani soții au decis să mai înfieze alți doi copii . Decizia de a oferi un cămin și dragoste celor doi copii adoptați este mîndria familiei Boldișor. Copiii familiei Boldișor, care variază în vîrstă de la 2 luni la 23 ani, sînt implicați activ în viața comunității și au obținut rezultate notabile la școală și în diferite cercuri extracurs.

Capul familiei spune că a visat din-totdeauna să aibă o familie numeroasă Deși au casa plină de zîmbete și glasuri de copii soții spun că nu întîmpină dificultăți Pentru a merge totul ca la carte fiecare membru al familiei are rolul lui Soții nu se plîng pe nimic și se laudă că o astfel de comoară precum copii trebuie prețuită.

5
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?