Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Disneyland Paris se redeschide pentru public

18 mai. 2021,, 02:00   Externe
2204 0

Disneyland Paris, principala destinaţie turistică privată din Europa, se va redeschide pentru public în data de 17 iunie, au anunţat luni reprezentanţii acestui parc de distracţii, care a rămas închis din 30 octombrie 2020 din cauza pandemiei de COVID-19.

"Ne face plăcere să anunţăm că Disneyland Paris se va redeschide începînd din 17 iunie 2021 cu Disneyland Parks şi Walt Disney Studios, Disney's Newport Bay Club şi Disney Village", au indicat într-un comunicat reprezentanţii parcul situat în Marne-la-Vallée, o localitate situată în apropiere de Paris.

"Redeschiderea noastră va fi însoţită de măsuri de sănătate şi de siguranţă adecvate", precizează comunicatul publicat pe site-ul parcului de distracţii, care nu oferă însă detalii cu privire la capacitatea la care va funcţiona Disneyland Paris


"Măsurile noastre continuă să reflecte recomandările autorităţilor franceze, demonstrînd capacitatea noastră de a îmbunătăţi experienţa vizitatorilor, oferind în acelaşi timp un mediu sigur tuturor. Deoarece autorităţile franceze recomandă purtarea unei măşti adecvate în toate spaţiile publice, Disneyland Paris le solicită tuturor vizitatorilor începînd cu vîrsta de şase ani să poarte o mască sanitară", se specifică în comunicat.

Parcul de distracţii - care are aproximativ 17.000 de angajaţi - nu mai comunică numărul de vizitatori din 2015, an în care a fost vizitat de 14,8 milioane de persoane.


"Condiţiile de rezervare actuale permit o mare flexibilitate pentru sejururile şi biletele datate", subliniază Disneyland Paris.

După ce şi-a încetat activitatea între 13 martie şi 15 iulie 2020, Disneyland Paris a fost din nou închis, începînd din 30 octombrie. Parcul de distracţii şi-a amînat deja de mai multe ori redeschiderea, programată iniţial pentru 13 februarie, apoi pentru 2 aprilie, din cauza restricţiilor sanitare din Franţa.

În Statele Unite, parcul tematic Disneyland din Anaheim, la sud de Los Angeles, s-a redeschis la sfîrşitul lunii aprilie, însă funcţionează la 25% din capacitatea sa obişnuită de primire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?