X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Descoperirea uimitoare adusă la suprafață de un uragan puternic

15 feb. 23:32   Externe
2929 0

Pe o plajă din apropierea micuței așezări Cape Ray din Newfoundland, o descoperire neașteptată a captat atenția comunității.

Luna trecută, epava unei corăbii misterioase a fost descoperită aproape de țărm, probabil ca urmare a forței unui uragan devastator care a făcut ravagii în adîncurile oceanului. În timp ce o nouă furtună se apropie de coasta de est a Canadei, locuitorii se implică într-o cursă contra cronometru pentru a salva această relicvă, relatează stirileprotv.

Descoperirea a fost făcută de un localnic în dimineața zilei de 20 ianuarie, oferindu-i o experiență cu totul specială.

„Este o experiență destul de magică atunci cînd ești unul dintre primii doi oameni care au stat pe acea corabie în ultimii 200 de ani”, a mărturisit Trevor Croft, unul dintre cei implicați în eforturile de ancorare a epavei pentru a împiedica o posibilă întoarcere în valurile oceanului.

Se crede că epava a ajuns pe țărm ca urmare a furtunii Fiona din 2022, una dintre cele mai puternice furtuni care a lovit vreodată Canada. Acum, în fața unei noi amenințări meteo, comunitatea locală depune eforturi considerabile pentru a preveni distrugerea sau reapariția acestei relicve.

3
3
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?