Transnistria stiri: 1375
Eurovision stiri: 499

Cîntărețul Mick Jagger vrea să-și doneze averea: Despre ce sumă este vorba

2 oct. 2023,, 23:30   Externe
2259 0

Într-un interviu publicat recent de The Wall Street Journal (WSJ), Mick Jagger, celebrul solist vocal de la The Rolling Stones, a discutat despre afacerile formației, în timp ce trupa de rock se pregătește să lanseze primul album cu materiale originale din ultimii 18 ani, scrie CNN.

Jagger spune că, deși nu îi place să se ocupe de aspectul comercial al industriei muzicale, acest lucru este necesar. The Rolling Stones au obținut milioane de dolari din turnee de-a lungul anilor, transmite Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Cînd a fost întrebat dacă există planuri de a-și vinde catalogul muzical de după 1971, pentru cîștiga și mai mulți bani, Mick Jagger a negat.

Rockerul a adăugat că „copiii mei nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine” și a sugerat că ar putea să-și doneze averea în scopuri caritabile într-o zi, potrivit WSJ. Cei opt copii ai lui Mick Jagger – Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel și Deveraux – au vîrste cuprinse între șase și 52 de ani.

Muzicianul în vîrstă de 80 de ani a spus că este, de asemenea, conștient că banii se pot face și după moartea lui. „Poți avea o afacere postumă acum, nu-i așa?”, a spus el. „Poți avea un turneu postum”, a arătat artistul britanic.


3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?