Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

China intenționează să extindă schimburile comerciale cu SUA

28 feb. 22:45   Externe
2273 0

Comitetul chinez pentru promovarea comerțului internațional /CCPIT/, o agenție de stat pentru promovarea comerțului exterior și a investițiilor, a declarat miercuri că este dispusă să consolideze legăturile cu Camera de Comerț a SUA pentru a aprofunda cooperarea practică.

În cadrul unei conferințe de presă, purtătorul de cuvînt al CCPIT, Yang Fan, a comentat vizita în China a unei delegații a Camerei de Comerț a SUA, condusă de președintele și directorul general Suzanne P. Clark, care se află acum în China la invitația CCPIT.

"Această vizită demonstrează încă o dată că mediul de afaceri din SUA acordă o mare importanță pieței chineze și continuă să o monitorizeze", a declarat Yang Fan.

Potrivit lui Yang Fan, în timpul vizitei, care durează între 27 și 29 februarie, președintele CCPIT, Ren Hongbin, a avut un schimb aprofundat cu S. Clark și a informat delegația cu privire la politicile și măsurile Chinei de promovare a deschiderii la nivel înalt și a dezvoltării de înaltă calitate, precum și cu privire la eforturile țării de a construi o piață, un mediu legal și un mediu de afaceri de primă clasă.

De asemenea, Ren Hongbin și-a exprimat dorința de a consolida legăturile cu Camera de Comerț a SUA și de a aprofunda în continuare cooperarea pragmatică în domenii precum organizarea de vizite de schimb, organizarea de expoziții și forumuri și promovarea schimbului de informații, astfel încît să aducă stabilitate și energie pozitivă în relațiile comerciale și economice dintre China și SUA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?