Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Călătorii londonezi invitați să "conducă" trenurile: inițiativa inedită a primarului

12 ian. 22:30   Externe
2604 0

Volane din carton ar putea fi adăugate în anumite trenuri automatizate ale metroului ușor din Londra pentru a îmbunătăţi experienţa pasagerilor care se prefac uneori că se află la conducerea acestor vehicule, a anunţat primarul Londrei, Sadiq Khan.

Autocolantele cu mesajul „Conduceţi trenul” care le vor însoți vor fi testate în această lună, informează DPA, citată de Agerpres. Sadiq Khan a dezvăluit că măsura este luată în considerare pentru trenurile companiei Docklands Light Railway (DLR). Autocolantele cu mesajul „Conduceţi trenul” vor fi testate în această lună. Trenurile DLR sînt complet automatizate şi funcţionează fără mecanic, dar au la bord un membru al personalului, care poate prelua controlul în caz de urgenţă. Acest lucru duce la faptul că scaunele din locomotivă sînt adeseori ocupate de persoane pasionate de mijloace de transport, tineri şi vîrstnici, care pretind că ei sînt aceia care conduc trenul.

Caroline Pidgeon, membră din partea Partidului Liberalii Democraţi în London Assembly, l-a întrebat pe Sadiq Khan dacă lansarea noilor trenuri DLR începînd din acest an va promova acest hobby. Într-un răspuns scris din 28 decembrie, primarul londonez a precizat: „Compania Transport for London (TfL) va testa autocolante de vinil cu mesajul 'Driving the train' ('Conduceţi trenul') în 10 trenuri în ianuarie 2024 şi explorează o serie de alte activităţi ce vizează implicarea clienţilor şi a comunităţii pentru a sprijini introducerea noilor trenuri DLR”, anunță Noi.md cu referire la digi24.ro

„Ca parte a acestui demers, TfL va analiza modul în care va pune în practică experienţa conducerii trenului de către copii. Acest lucru ar putea implica volane din carton. TfL va analiza învăţămintele generate de autocolantele cu mesajul 'Driving the train' lipite în partea din faţă a trenurilor la începutul anului 2024 înainte de a-şi finaliza planurile”, a adăugat primarul Londrei. „Lansarea noilor trenuri va fi, de asemenea, susţinută printr-o campanie integrată de marketing şi comunicare pentru a demonstra că TfL investeşte pentru a îmbunătăţi călătoriile clienţilor”, a mai spus Sadiq Khan.

0
1
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?