X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Boeing: O nouă lovitură după ce un angajat face dezvăluiri despre construcția avioanelor

10 apr. 20:30   Externe
2839 0

Boeing are din nou probleme după ce un angajat a raportat pericole de siguranță după construirea unor avioane după reglementările SUA, informează BBC. Sam Salehpour, inginer la Boeing, a acuzat că Boeing a folosit metode inadecvate în construirea avionelor de tip 787 și 777.

Acesta a fost amenințat că va fi concediat după ce a adus în discuție aceste probleme de construcție către superiorii săi, transmite Noi.md cu referie la digi24.ro.

Boeing a spus că aceste probleme nu sînt corecte, adăugînd că avionele sînt sigure:

„Problemele semnalate au fost verificate printr-o examinare riguroasă la nivelul ingineriei sub conducerea Administrației Federale a Aviației”.

În plus, Boeing a mai declarat: „Această analiză a validat faptul că problemele semnalate nu prezintă preocupări de siguranță și avioanele vor putea servi pentru cîteva decenii”.


Acțiunile din construcția avioanelor au scăzut cu apropae 2% marți, după ce Administrația Federală a Aviației a spus că investighează acuzațiile, iar compania a raportat că a trimis doar un număr de 83 de avioane către clienții săi în primele trei luni ale anului, fiind cel mai mic număr din 2021 pînă acum. David Calhoun , directorul companiei, a anunțat că își va da demisia la sfîrșitul anului.

Plîngerea angajatului Boeing care a dezvăluit problemele a fost publicată de The New York Times și este cea mai recentă acuzație în ceea ce privește siguranța avioanelor făcute de Boeing în SUA. Această firmă este una dintre cele mai mari producătoare de avioane comerciale din lume.

Acesta a fost amenințat că va fi concediat după ce a adus în discuție aceste probleme de construcție către superiorii săi. Boeing a spus că aceste probleme nu sînt corecte, adăugînd că avionele sînt sigure: „Problemele semnalate au fost verificate printr-o examinare riguroasă la nivelul ingineriei sub conducerea Administrației Federale a Aviației”. În plus, Boeing a mai declarat:

„Această analiză a validat faptul că problemele semnalate nu prezintă preocupări de siguranță și avioanele vor putea servi pentru cîteva decenii”. Acțiunile din construcția avioanelor au scăzut cu apropae 2% marți, după ce Administrația Federală a Aviației a spus că investighează acuzațiile, iar compania a raportat că a trimis doar un număr de 83 de avioane către clienții săi în primele trei luni ale anului, fiind cel mai mic număr din 2021 pînă acum. David Calhoun , directorul companiei, a anunțat că își va da demisia la sfîrșitul anului.

Plîngerea angajatului Boeing care a dezvăluit problemele a fost publicată de The New York Times și este cea mai recentă acuzație în ceea ce privește siguranța avioanelor făcute de Boeing în SUA. Această firmă este una dintre cele mai mari producătoare de avioane comerciale din lume.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?