Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4041

Biletele pentru finala Eurovision s-au vîndut în timp record

25 apr. 2023,, 12:00   Externe
4073 0

Ultimele bilete puse în vînzare pentru marea finală a concursului Eurovision 2023, care va avea loc în oraşul englez Liverpool, s-au vîndut luni în aproximativ o oră, informează DPA.

Mii de persoane au aşteptat pe internet pentru a avea şansa de a cumpăra un bilet prin Ticketmaster, iar majoritatea celor puse în vînzare au fost epuizate.

Biletele pentru locurile în picioare la marea finală a concursului au costat pînă la 380 de lire sterline, în timp ce locurile pe scaune au fost scoase la vînzare cu preţuri cuprinse între 160 şi 380 de lire sterline.

Biletele pentru separeuri cu 12 locuri au fost puse în vînzare pentru 45.000 de lire sterline.

Anunţînd că cele mai multe bilete au fost epuizate, contul oficial creat de BBC pe Twitter pentru concursul Eurovision a publicat următorul mesaj: "Majoritatea biletelor pentru Eurovision 2023 care au fost scoase la vînzare astăzi sunt de acum epuizate. Un număr mic de bilete sînt în continuare disponibile pentru anumite spectacole.


Săptămîna trecută, organizatorii Eurovision au anunţat punerea în vînzare a unui al doilea set de bilete pentru fiecare dintre cele nouă spectacole ce vor fi organizate în cadrul şi în marja acestui concurs la ACC Liverpool Arena.

Atunci cînd primele biletele pentru Eurovision au fost lansate în martie, cele pentru marea finală s-au vîndut în puţin mai mult de o jumătate de oră.

Biletele pentru celelalte spectacole au fost epuizate pînă la ora locală 13:31, după ce fuseseră puse în vînzare la ora locală 12:00, transmite Agerpres.

Pe lîngă show-urile live, o serie de evenimente vor fi organizate timp de două săptămîni şi majoritar în regim de gratuitate în marja concursului muzical din Liverpool.

Cele două semifinale vor fi transmise de BBC pe 9 mai şi pe 11 mai, iar marea finală, care va avea loc pe 13 mai, va fi difuzată şi în cinematografe simultan cu transmisiunea în direct.

Menționăm că Republica Moldova este reprezentată în acest an la competiția muzicală de interpretul Pasha Parfeni cu piesa "Soarele și Luna". Pasha Parfeni va evolua în prima semifinală și va urca pe scenă al 10-lea.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?