X 
Arşiţa stiri: 183
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Barron Trump, alături de tatăl său. L-a susținut la un miting politic

10 iul. 22:30   Externe
3863 0

Donald Trump, pentru prima dată de cînd a revenit în campania electorală, l-a prezentat marți-seara la un miting politic pe fiul său Barron, în vîrstă de 18 ani.

Barron, care a stat în primul rînd, s-a ridicat, a salutat mulțimea după ce tatăl său l-a prezentat pe el și pe alți membri ai familiei Trump în timpul discursurilor sale din stațiunea sa Doral din Miami.

Trump a glumit, spunînd că Baron, fiul său cel mic, este „mai popular” decît frații săi, Donald Trump Jr și Eric Trump, notează Noi.md cu referire la alephnews.ro.

Barron Trump, care a absolvit liceul în mai, a rămas, în mare parte, în afara drumului politic al tatălui său. În vîrstă de 9 ani, Barron nu a venit la Casa Albă, atunci cînd Trump a fost ales Președinte, și a urmat școli în New York, Florida și Maryland în anii care au urmat.

Amintim că în mai curent Partidul Republican din Florida l-a ales pe fiul cel mic al fostului preşedinte Donald Trump ca unul dintre delegaţii de circumscripţie ai statului la Convenţia Naţională Republicană.


Donald Trump are 5 copii: Donald Jr., Ivanka, Eric, Tiffany și Barron.

3
1
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав