Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Armata britanică, chemată să ajute la capturarea unor cai scăpați în centrul Londrei

24 apr. 16:30   Externe
5567 0

Poliția londoneză a anunțat miercuri că a apelat la ajutorul armatei să o ajute să localizeze cai scăpați pe străzile din centrul orașului.

Înregistrări video publicate pe rețelele de socializare arată cum un cal alb însîngerat aleargă pe străzi alături de unul negru. Primul cal are o șa pe el.

„sîntem la curent că un număr de cai sînt în prezent liberi în Londra centrală și lucrăm cu colegii noștri, inclusiv cei din armată, pentru a-i localiza”, a declarat secția din Westminster a poliției londoneze într-un mesaj publicat pe „X”, fosta rețea de socializare Twitter.

Secția City of London, cea responsabilă de districtul financiar din capitala britanică, a spus că ofițeri ai săi au capturat doi cai și se pregătesc să îi transporte la o unitate de îngrijiri veterinare.

Ziarul The Telegraph notează că 5 cai de cavalerie au scăpat în timpul repetițiilor făcute la Horse Guards Parade, locul unde are loc parada ceremonială din Westminster, aproape de Palatul Buckingham și Whitehall, districtul guvernamental.


2
2
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?