X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Angajați de securitate ai unui aeroport din SUA, filmați cum fură din bagaje

15 sep. 2023,, 21:30   Externe
3121 0

Doi angajați de securitate dintr-un aeroport din SUA au fost surprinși pe camera de supraveghere cum fură din bagajele călătorilor.

Poliția a precizat că cei doi angajați sînt acuzați că „au sustras 600 de dolari din portofelul unui pasager, în timp ce acesta se afla în procesul de control”, scrie CBS News Miami, notează Noi.md cu referire la stirileprotv.ro.

„Cred că au mult tupeu, pentru că nu-și dau seama că sînt filmați" a declarat pasagerul David Caban. „Sînt locuri care sînt monitorizate foarte mult. La ce se gîndesc ei?" s-a întrebat el.

Josue Gonzalez în vîrstă de 20 de ani și Labarrius Williams, 33 de ani, au fost arestați și acuzați de furturi din bagaje în iulie 2023.

În raportul poliției se spune că aceștia „distrăgeau atenția pasagerilor în timp ce erau controlați pentru a putea fura bani dinbagajele lor”. Cei doi agenți TSA (Transportation Security Administration) lucrau pe Aeroportul Internațional din Miami.


Biroul procurorului de stat a publicat mai multe clipuri video. Într-unul dintre ele se vede cum agenții se concentrează asupra unei anumite genți, iar cîteva momente mai tîrziu, vedem cum unul dintre ei își bagă mîna în buzunar.

Gonzalez este surprins în alt clip video cum ncepe să deschidă fermoarul unei genți în timp ce tăvițele înaintează pe banda de bagaje. El deschide buzunarul mare al unui bagaj, apoi buzunarul mai mic și scoate din el un portofel, pe care îl ascunde în colțul tăviței, în spatele unei pungi mai mari.

1
0
1
2
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?