Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Ambasadorul Rusiei la Washington a calificat drept absurdă informația privind onorariul lui Carlson

9 feb. 00:46   Externe
2372 0

Afirmațiile potrivit cărora jurnalistul american Tucker Carlson a primit un onorariu pentru un interviu cu președintele rus Vladimir Putin sînt absurdități și aiureli, a declarat ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov.

"La adresa lui Carlson se fac auzite unele insulte, cum că ar fi aproape un agent, că ar fi primit un fel de onorariu sau salariu. Aceste declarații sînt niște prostii, niște aiureli. Acesta este un alt exemplu de standarde duble", a declarat ambasadorul.

Antonov a precizat că în ultimele zile ambasada rusă din Statele Unite a primit apeluri prin care a fost întrebată dacă Carlson a vizitat misiunea diplomatică înainte de a se deplasa la Moscova și dacă a primit vreo însărcinare. În replică, ambasadorul a întrebat de ce amendamentul Constituției americane privind libertatea de exprimare "poate fi folosit de unii și interzis altora să facă acest lucru".

Jurnalistul Tucker Carlson a ajuns la Moscova pe 1 februarie. Ulterior, el a publicat un mesaj video în care și-a anunțat intenția de a-i lua un interviu președintelui rus Vladimir Putin, transmite Noi.md cu referire la rbc.ru

Carlson a explicat că americanii "nu au nicio idee" despre ceea ce se întîmplă în Rusia și Ucraina și că mass-media occidentale, după începerea războiului, "nu s-au preocupat" să îl intervieveze pe liderul rus. Jurnalistul a anunțat publicarea materialului pe site-ul său pe 9 februarie, la ora 2:00, ora Moscovei.

11
2
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?