X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Academia de științe a Ucrainei a făcut o prognoză a dezvoltării epidemiei de coronavirus

14 sep. 2020,, 07:08   Externe
1962 0

Statisticile din Ucraina continuă să demonstreze în mod constant o creștere a numărului de persoane infectate.

Studenții Academiei Naționale de Științe a Ucrainei au făcut o prognoză a dezvoltării epidemiei de coronavirus, pregătită de Grupul de lucru pentru modelarea matematică. Despre aceasta a anunțat korrespondent.

"Există o creștere a ratei pacienților (printre toți cei infectați), a căror boală devine cunoscută imediat cu factorul morții, precum și o creștere a ratei pacienților vîrstnici, care este asociată cu indicatorul de letalitate. Creșterea proporției acestor pacienți poate fi, de asemenea, un semn al înrăutățirii acoperirii cazurilor de infecție prin testare în unele regiuni", au spus oamenii de știință.

În același timp, potrivit datelor NAN, crește și numărul persoanelor care au reușit să învingă boala. "Rata de însănătoșire este totuși mult mai mică decît numărul de infecții noi. Probabil crește numărul persoanelor care s-au recuperat efectiv prin auto-izolare, dar nu au fost externate oficial sau nu au fost re-testate PCR", au admis experții.

Astfel, a declarat Academia de științe, statisticile din Ucraina continuă să demonstreze o creștere într-un ritm constant. Valoarea medie a numărului de noi infectați pe 18 septembrie va fi de trei mii de cazuri și 50 de cazuri letale pe zi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?