X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

A nins atît de mult în Alaska, încît acoperișurile unor clădiri au cedat

31 ian. 16:00   Externe
2400 0

Chiar dacă în Alaska condiţiile de iarnă sînt normale, ultimele ninsori din regiune le-au dat de furcă localnilor, care cu greu au făcut faţă stratului de omăt de peste doi metri jumătate. Pentru unii însă, ninsoarea din belșug a fost motiv de bucurie.

În Alaska, în cel mai mare oraș din regiune, Anchorage, stratul de omăt din prezent ar putea atinge o înălţime-record. Oficialii îi îndeamnă pe localnici să se echipeze cu lopeţi sau chiar cu utilaje de zăpadă, dacă vor să iasă din casă.

Majoritatea localnicilor care apreciază eforturile autorităţilor de a asigura o bună circulaţie în regiune, notează Noi.md cu referire la observatornews.ro.

"Trebuie să recunoaștem că cei din Anchorage se descurcă acum destul de bine, avînd în vedere cît de proaste au fost drumurile anul trecut", a menționat Ian Beckett, care este şofer.

Alaska a intrat deja în cartea recordurilor cu ninsoarea din acest an, care a devenit a opta cea mai mare înregistrată vreodată. Mai este însă mult timp pînă la sfîrșitul sezonului rece.


2
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?