COVID-19 în MOLDOVA

A fost descoperit cel mai complex tunel între Mexic și SUA, construit de imigranții ilegali

A fost descoperit cel mai complex tunel între Mexic și SUA, construit de imigranții ilegali

Agenţia pentru Imigrări din SUA a descoperit un tunel la graniţa cu Mexic, pe unde imigranţii ilegali plănuiau să treacă. Acesta măsoară 400 metri lungime şi era echipat cu ventilaţie, apă potabilă, electricitate şi şină de tren.

Autorităţile au dezactivat tunelul, despre care se spune că este cel mai sofisticat din istoria SUA, scrie medifax.ro.

Agenţia pentru Imigrări din SUA a descoperit cel mai tehnologizat tunel de la graniţă din istoria ţării. Acesta este un pasaj subteran care se întinde pe 400 de metri, între Mexic şi statul Arizona.


Lat de 3 metri şi înalt de 4 metri, tunelul era echipat cu ventilaţie, electricitate, apă potabilă, dar şi o mică şină de tren.

Descoperirea a avut loc în Yuma, Arizona, iar autorităţile au catalogat pasajul ca fiind cel mai sofisticat din istoria Statelor Unite.

Tunelul nu era finalizat şi nu avea ieşire pe teritoriul SUA. Acesta a fost dezafectat, iar oficialii spun că ar fi fost construit pentru ca imigranţii să treacă graniţa ilegal. De asemenea, autorităţile au precizat că pasajul subteran a fost construit cu mîinile goale, iar realizarea lui a durat luni de zile.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load