A cîntat patru zile fără oprire pentru a intra în Cartea Recordurilor

5 apr. 2019,, 22:03   Război în Ucraina
2285 0

Carlos Silver, un artist din Republica Dominicană, a cîntat timp de patru zile încontinuu deoarece vrea să intre în Cartea Recordurilor.

După mai bine de 105 ore petrecute pe scenă, cîntărețul a răgușit și le-a mulțumit fanilor care l-au încurajat să atingă această performanță. Zeci de oameni s-au adunat într-un parc din Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, pentru a-l urmări pe Carlos Silver. Cronometrat, artistul de 51 de ani a cîntat în fața publicului preț de mai bine 105 ore.

În tot acest timp, cîntărețul a avut voie să ia o pauză de 30 de secunde după fiecare melodie și de cinci minute la fiecare oră, notează observator.tv. Carlos Silver a preferat să-și cumuleze minutele de odihnă pentru a lua o singură pauză în care să și mănînce. Bărbatul din Republica Dominicană a cîntat încontinuu timp de 106 ore.

Istovit, Silver le-a mulțumit, avînd vocea răgușită, oamenilor care l-au susținut. Un juriu analizează acum filmarea momentului pentru a stabili dacă dominicanul a îndeplinit toate condiţiile pentru a intra în Cartea Recordurilor. Precedentul record este deţinut de indianul Sunil Waghmare care a cîntat fără oprire 4 zile şi 9 ore.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?