X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4067

Cetățenii vor putea vorbi direct cu viceprimarii capitalei

4 mai. 13:15  
1582 0

  Locuitorii și oaspeții capitalei vor avea ocazia să comunice direct cu viceprimarii municipiului Chișinău în Ziua Europei, marcată pe 9 mai.

  În Piața Marii Adunări Naționale va fi instalat cortul Primăriei Chișinău cu toate proiectele finanțate de Uniunea Europeană, a anunțat viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, citat de IPN.

  Ilie Ceban a spus că vor fi prezenți toții viceprimarii care vor purta discuții cu cetățeni și îi vor informa despre proiecte în derulare și planuri de viitor. Va fi prezentat inclusiv proiectul de amploare privind reabilitarea rîului Bîc, finanțat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

  De Ziua Europei, cetățenii vor putea discuta cu și cu miniștrii în cortul Guvernului din PMAN. 18 dintre statele membre ale Uniunii Europene și 30 de proiecte finanțate de UE în Republica Moldova vor oferi vizitatorilor informații despre activitățile derulate și beneficiarii concreți sau potențiali ai asistenței oferite. Seara publicul este așteptat la un concert susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici & Orchestra, The Urs, Lupii lui Calancea, ansamblul „Hecenii” și Kalush Orchestra din Ucraina – cîștigătorii Eurovision 2022 și alții.

  4
  0
  0
  0
  2

  Adăuga comentariu

  500

  Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

  La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?