Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Vinuri din Moldova pe expoziția internațională Vinitaly

14 apr. 17:00   Economie
2282 0

La Verona este inaugurată expoziția internațională Vinitaly - cel mai important tîrg de vinuri și băuturi spirtoase care adună operatori din sectorul vitivinicol de pe piețele internaționale.

Țara noastră participă, în premieră, ca parte a pavilionului Ministerului de profil al Italiei, unde sînt reunite circa 10 companii vinicole din Republica Moldova.

Republica Moldova este invitată in calitate de oaspete de onoare la standul de țară al Ministerului Agriculturii Italian. Vinurile Moldovei vor fi degustate timp de 4 zile pentru prima oară la Vinitaly în cadrul unui spațiu special dedicat pentru Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare din Republica Moldova.

La eveniment sînt prezenți vicepremierul Vladimir Bolea, secretarul de stat Andrian Digolean și ambasadorul Republicii Moldova în Italia Anatolie Urecheanu. Standul nostru a fost vizitat de ministrul agriculturii al Italiei Francesco Lollobrigida și de ambasadorul Italiei la Chișinău Lorenzo Tomassoni.

Această participare nu doar că sprijină integrarea Moldovei în Uniunea Europeană, dar oferă și o platformă unică pentru a atrage atenția asupra tradiției noastre vitivinicole.

8
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?