Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Un nou director interimar la "Moldtelecom"

12 dec. 2019,, 16:00   Economie
3330 0

Compania Moldtelecom are un nou director general interimar. Din 5 decembrie, funcția respectivă este ocupată de Viorel Postolachi, care a activat anterior în cadrul companiei în calitate de director vînzări.

Desemnarea lui Postolachi în funcția respectivă a fost făcută în baza hotărîrii Consiliului de Administrare al companiei. Totodată, acesta ar urma să asigure interimatul funcției pînă la selectarea în bază de concurs a unui nou director general, scrie Ziarul de Gardă.

Anterior, începînd cu 2010, Viorel Postolachi a deținut funcția de vice-director Comercial în cadrul Direcției Business Solutions. Ulterior, acesta a preluat conducerea Direcției Retail, iar în 2017 a activat în funcția de director vînzări al companiei Moldtelecom.

Fotoliul de director general al Moldtelecom a rămas vacant după ce Dan Mitriuc și-a prezentat demisia din proprie inițiativă în iulie 2019. Demisia lui Dan Mitriuc a venit la doar cîteva zile distanță după ce premierul Maia Sandu a solicitat să fie verificată activitatea întreprinderii Moldtelecom, meționînd că această companie ar avea un management defectuos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?