Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Le Bridge Corporation nu va participa la licitația pentru închirierea spațiilor în Aeroportul Chișinău

25 mar. 16:34   Economie
1550 0

Compania Capi-Lux (B&S Grup) a anunţat că nu va participa la licitaţia repetată pentru închirierea spaţiilor comerciale din Aeroportul Chişinău.

După cum a informat deja agenţia Infotag, Capi-Lux este partenerul grupului moldovean Le Bridge Corporation, transmite Știri.md.

Împreună, au depus o ofertă la începutul lunii februarie pentru dreptul de a gestiona spaţiile comerciale din Aeroportul Chişinău.
Într-un comunicat de presă distribuit luni, Capi-Lux a declarat că nu mai este interesată să participe la licitaţia repetată din martie.

„După o analiză amănunţită a cerinţelor şi a contextului licitaţiei, compania a ajuns la concluzia că, din motive strategice, continuarea acestui proces nu îi serveşte intereselor. Din acest motiv, Le Bridge Corporation nu va participa la licitaţie, deoarece nu se conformează cerinţelor specificate în documentele de licitaţie", se arată în comunicatul companiei.

Le Bridge Corporation confirmă angajamentul său faţă de „standardele ridicate de calitate şi servicii şi va continua să activeze în domeniul comerţului de călătorie la frontierele terestre ale Republicii Moldova, oferind produse şi servicii de înaltă calitate".


0
2
2
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?