X 

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” revine la Iași

3 oct. 20:00   Economie
1860 0

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” revine la Iași, în perioada 10-12 noiembrie 2023, la Palas Mall

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită antreprenorii la Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Iași, din perioada 10-12 noiembrie 2023, la Palas Mall, Iași, România.

Organizatorii celei de-a V-a ediții sînt: Camera de Comerț și Industrie a RM, Camera de Comerț și Industrie Iași; Partener: Primăria Municipiului Iași.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Iași își are apariția în contextul oportunităților de promovare a produselor și serviciilor moldovenești pe piața României și necesității stabilirii unor parteneriate de afaceri viabile.

Pe parcursul celor IV ediții ale Expoziției „Republica Moldova Prezintă” la Iași, au participat un număr de peste 270 de companii autohtone din domenii precum: industria alimentară și agricolă, industria ușoară, producția de vinuri, băuturi spirtoase și băuturi răcoritoare, confecția încălțăminte, bijuterii, accesorii, produse cosmetice și de parfumerie, gospodării țărănești, meșteșugari, care au trasat noi oportunități investiționale, modalități concrete de intensificare a schimburilor comerciale bilaterale și noi posibilități de proiecte comune și de parteneriate de afaceri.


La expoziție sînt invitați să participe: producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile țării, cuprinzînd toate sectoarele economiei naționale, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori; întreprinderi și organizații care formează infrastructura activității inovaționale, parcuri tehnologice, zone economice libere, incubatoare de afaceri; companii de asigurări, leasing, consultanță, francize, asociații financiare și de comerț exterior.

Cererile de participare pot fi expediate pînă pe 1 noiembrie 2023.

Organizatori: Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comert si Industrie Iasi

Parteneri: Primăria Municipiului Iași, Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?