Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Dumitru Alaiba vine cu un anunț pentru antreprenori: "Am o știre bună!"

2 aug. 2023,, 11:03   Economie
2197 1

Dumitru Alaiba, Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, a venit cu un anunț pentru antreprenori. Despre aceasta el a scris într-o postare în rețelele sociale.

"Avem încă o știre bună. Am lansat o pagină pe site-ul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, unde vor fi adunate date despre toate serviciile publice pentru antreprenori. Aici o puteți accesa - https://mded.gov.md/transp.../servicii-publice-digitalizate/

Pagina va aduna mai multe informații utile - de la popularitatea serviciilor, pînă la procentajul utilizării versiunilor online și nivelul de digitalizare al unor instituții.

Scopul acestei pagini nu se rezumă doar la informare, dar și vom colecta feedback. Dacă aveți experiență în interacțiunea cu serviciile publice, care se prestează online în mod incomplet sau cu lacune - nu ezitați să ne comunicați despre asta", se arată în mesajul ministrului.

Dumitru Alaiba mai precizează că prin lansarea acestei pagini Ministerul și-a propus transformarea complet digitală a interacțiunii dintre stat și business, de la început pînă la final, notează Noi.md.

"Mergem dincolo de simpla digitalizare a serviciilor, ne concentrăm și pe actualizarea lor pentru a le adapta cerințelor actuale ale mediului de afaceri", mai spune Alaiba.

0
1
0
0
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?