X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Diversificarea surselor de energie în R.Moldova, discutată de Spînu la Baku

4 iun. 2022,, 16:00   Economie
2648 0

În cadrul evenimentului "Baku Energy Week", ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a avut mai multe întrevederi, pe agendă fiind subiectul diversificării sursele de energie în R.Moldova.

Spînu a purtat discuții cu Laura Lochman, secretar adjunct pentru diplomație energetică în Biroul Resurse Energetice, Departamentul de Stat al SUA. Acesta a mai avut întrevederi cu ministrul azer al Economiei și cel al Energiei.

"Am explicat situația actuală pe care o confruntă țara noastră în sectorul energetic. I-am mulțumim pentru suportul oferit de SUA pentru reformarea sectorului. M-am reîntîlnit cu ministrul Energiei, Parviz Shahbazov. Am discutat aspecte tehnice ce țin de diversificarea resurselor energetice pentru țara noastră. Cu ministrul Economiei azer, Mikayil Jabbarov, am discutat despre intensificarea relațiilor comerciale și investiții în proiecte comune, inclusiv din domeniul energetic.

La final, împreună cu ministrul Agriculturii din Azerbaidjan, Inam Karimov, co-președinte a comisiei mixte am discutat despre organizarea cît mai curînd a ședinței comisiei interguvernamentale. Avem o agenda serioasă în fața noastră", a relatat Spînu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав