X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Ce trebuie să știe persoanele care desfășoară activitate profesională

17 iun. 09:30   Economie
3170 0

Serviciul Fiscal de Stat informează despre aprobarea noului formular cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele care desfășoară activitate profesională (Forma DAP24) și a instrucțiunii de completare, prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 60/2024, publicat în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Prima perioadă fiscală de raportare conform formularului cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele care desfășoară activitate profesională (Forma DAP24) este perioada fiscală a anului 2024.

Noul formular a fost aprobat în scopul optimizării procesului de raportare, inclusiv de simplificare a dărilor de seamă și prevede comasarea formularelor DAJ17 (Declarația cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele care desfășoară activitate profesională în sectorul justiției) și DASS19 (Declarația cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele care desfășoară activitate profesională în domeniul sănătății), ultima perioadă de raportare conform acestora fiind perioada fiscală 2023.

0
0
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав