TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Testul fluturelui îți dezvăluie cum te schimbă trecerea timpului

Testul fluturelui îți dezvăluie cum te schimbă trecerea timpului

Fluturii simbolizează transformarea, iar testul fluturelui te va ajuta să afli cum vei evolua pe măsura ce timpul va trece. Alege, din colajul de mai jos, fluturele care îți place cel mai mult, iar apoi citește interpretarea de mai jos.

1. Ești foarte calmă și rareori ai ceva de comentat cu privire la orice se întâmplă în jurul tău. Nu ești genul care se mobilizează pentru orice. Însă atunci când vine vorba despre lucrurile care te preocupă cu adevărat, te transformi complet. Te implici cu pasiune în discuții și acțiuni ce țin de lucrurile de care îți pasă, iar pe măsură ce timpul va trece îți vei dezvolta un puternic spirit civic.


2. Spui lucrurilor pe nume și adevărul capătă o formă brutală atunci când iese din gura ta. Cu toate că îi scoți pe cei din jur din minți cu acest fel de a fi, reușești, într-un mod ciudat, să îi atragi. Timpul te va face să te schimbi și vei deveni, treptat, mai diplomată.

3. Ești foarte dedicată și îți urmărești interesul mai ales atunci când vine vorba despre cariera ta, pe care pui mare preț. Cu toate că pari foarte serioasă, nu te iei prea în serios și știi să te distrezi. Pe măsură ce timpul va trece, vei deveni din ce în ce mai preocupată de cariera ta și vei fi tentată să îți neglijezi viața personală.

4. Ai un stil personal bine definit din punct de vedere vestimentar. Pari să știi înainte ce se va purta în sezonul ce urmează. Ești creativă și cei din jur te admiră pentru asta. Mergi întotdeauna la sigur și asta nu numai când vine vorba despre alegerile vestimentare. Pe măsură ce timpul va trece, îți vei asuma din ce în ce mai multe riscuri și nu vei da greș făcând asta.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load