Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Semnele de pe chip prin care “citești” norocul unui om

12 apr. 2022,, 00:01   Externe
4962 0

Semnele de pe chip prin care “citești” norocul unui om. Cum trebuie să arate ca să aibă noroc la bani. Știai că norocul ți se citește pe chip? Da, ai auzit bine! Numerologul Mihai Voropchievici spune că un om norocos are anumite trăsături fizice.

În acest material veți afla care sînt semnele prin care poți să-ți dai seama dacă o persoană are noroc la bani.

Semnele de pe chip prin care „citești” norocul unui om

Vrei să afli dacă ești un om norocos? Ei bine, tot ceea ce trebuie să faci este să te privești în oglindă și să-ți analizezi trăsăturile fizice. Cu siguranță, nu știai asta pînă acum, dar chipul unui om poate ascunde anumite secrete ale destinului. Ceea ce trebuie să faci este să analizeză aceste detalii cu mare atenție.

Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de postul de televiziune Antena 3 despre trăsăturile fizice care ne fac să vedem cît de norocoși sîntem la capitolul bani. În continuare veți afla care sînt semnele distincte care ne dau de gol.


Semnele pe care le poate ascunde fruntea

Primul lucru la care ar trebui să fim foarte atenți este fruntea. În cazul în care observăm că aceasta este lată, înaltă și pronunțată este un semn că persoana respectivă se bucură de o situație financiară foarte bună.

„Fruntea este semnul cel mai mare al bogăției și al măreției, adică al oamenilor importanți”, a explicat și Lidia Fecioru.

Numerologul a spus că și poporul chinez studiază foarte atent fizionomia, deoarece numerologia nu le-a dat niște răspunsuri concrete. Astfel, salutul chinezilor ar reprezenta, de fapt, analizarea acestei trăsături a chipului.

„Chinezii studiază fantastic fizionomia pentru că nu era de ajuns numerologia: la numere îți cunosc două inițiale și știu cine ești, dar el nu știe cine ești și vezi că imediat face plecăciune în fața ta. Și te întrebi de ce. Este un element extraordinar definitoriu pe care ei îl cunosc și-i învață pe cei mici”, a spus Mihai Voropchievici.

Semnele pe care le pot ascunde alunițele

O altă trăsătură pe care trebuie să o analizăm ține de felul în care sînt poziționate alunițele, deoarece acestea au capacitatea de a afecta echilibrul unei persoane. Astfel, Lidia Fecioru a explicat că ar fi bine să nu îndrepți nici riduri, nici nimic, tocmai ca să le poți observa exact așa cum sînt așezate.

Bioenergoterapeutul a precizat că alunițele care se află pe centrul frunții sau în centrul ochilor nu aduc un echilbru. Cel mai bine ar fi să nu le avem, deoarece acestea nu aduc noroc. Mihai Voropchievici a completat și a spus că omul care are acea aluniță din naștere, nu are cale de mijloc, fiind ori negativ, ori pozitiv. UN semn al norocului este alunița de pe nas, dar dacă e pe vîrful nasului trebuie îndepărtată că aduce ghinion.

Semnele pe care le pot ascunde sprîncenele

Numerologul a dezvălui că cei mai norocoși sînt cei care au sprîncenele unite, iar palatul vieții, adică spațiul dintre frunte și nas trebuie să fie liber, să fie curațat coșuri.

Semnele pe care le poate ascunde nasul

Un alt semn al prosperității este nasul rotund, cărnos, dar și perfect drept. De asemenea, cei care au nasul borcănat sînt doarte norocoși la bani.

Semnele pe care le poate ascunde gura

Un semn al bogăției este și felul în care arată gura. Aceasta trebuie obligatoriu să fie cărnoasă și umedă, iar dacă despicătura de pe vîrful buzelor e coroborată și cu bărbia înseamnă că acea persoană are mare încredere în forțele proprii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?