Transnistria stiri: 1323
Eurovision stiri: 494

Musk va dona o parte din veniturile Twitter pentru ajutor umanitar pentru Israel

22 noi. 2023,, 19:30   Externe
2253 0

Elon Musk intenționează să direcționeze toate veniturile rețelei de socializare Twitter, obținute din conținutul legat de războiul din Fîșia Gaza, ca ajutor umanitar pentru spitalele israeliene și organizațiile umanitare internaționale.

Despre acest lucru a relatat RBC-Ucraina cu referire la Twitter Ilon Musk.

"Corporația X va dona toate veniturile din publicitate și abonații legate de războiul din Gaza către spitalele din Israel și Crucea Roșie / Semiluna Roșie din Gaza", - a scris Musk în rețeaua de socializare Twitter.

Anterior, Ilon Musk a fost implicat într-un scandal antisemit, care a determinat deja mai multe companii de renume mondial, precum Disney, Apple și altele, să își oprească activitățile pe rețeaua de socializare Twitter.

De asemenea, recent, departamentul de comunicare al Comisiei Europene a cerut tuturor serviciilor executive ale UE să nu mai afișeze reclame pe rețeaua de socializare X. Aceste acțiuni sînt planificate să fie introduse pe fondul preocupărilor legate de răspîndirea dezinformării în această rețea.


La scurt timp, Elon Musk a comentat scandalul antisemit care a provocat un boicot publicitar al rețelei sale sociale Twitter. Într-un comentariu, miliardarul a negat implicarea sa în remarci antisemite și a calificat drept false toate acuzațiile din mass-media.

1
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?