Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

În Siria, un bebeluș s-a născut chiar sub dărîmături

7 feb. 13:30   Diverse
2591 0

O femeie siriană a născut sub dărîmăturile unei clădiri prăbușite din regiunea Alep, în urma cutremurului devastator de luni, 6 fabruarie, transmite libertatea.

Din păcate, femeia nu a reușit să supraviețuiască, dar momentul în care nou-născutul a fost salvat a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare, scrie portalul de știri Irshad Gul.

În videoclipul publicat de un jurnalist sirian pe Twitter se vede momentul în care un bărbat iese cu bebelușul salvat de sub mormanul de moloz și îl predă echipajelor de salvare.

Potrivit acestuia, imaginile sînt filmate în Jindires, în guvernoratul Alep, la granița cu Turcia, una dintre zonele cele mai afectate de cutremurul care a ucis mii de oameni. Femeia care a născut sub dărîmăturile unei clădiri prăbușite nu a supraviețuit. „Ea l-a protejat pe cel mic cu propriul trup, pînă în ultima clipă”, notează portalul Al Balad.

Nou-născutul a fost transportat la spital și trăiește.


Vă reamintim datele serviciilor de urgență ale misiunilor diplomatice și consulare ale Republicii Moldova în Turcia:

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?