X 
Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Georgia acuză un medic din Polonia care i-a făcut o vizită lui Saakașvili

15 iul. 2023,, 10:30   Externe
4400 0

Serviciul penitenciar din Georgia a declarat că un medic polonez care a venit la fostul președinte Mihail Saakașvili, a încercat să ascundă în pantofi o probă luată de la el. Despre acest lucru a anunțat portalul "Новости-Грузия".

Drept dovadă, serviciul a publicat un videoclip în care bărbatul scoate dintr-un pantof ceva înfășurat într-un șervețel.

Acum, vizita repetată a medicilor polonezi la Saakașvili este pusă sub semnul întrebării, a declarat ministrul Justiției, Rati Bregadze. Potrivit acestuia, el nu înțelege acțiunile medicului polonez care făcea parte din grup.

"Acțiunea menționată din partea medicului adaugă și mai multă ambiguitate comportamentului incompatibil cu normele etice și juridice medicale. Acest lucru nu poate fi explicat logic... Serviciul penitenciar oricum le-a acordat în mod oficial dreptul de a preleva o probă", a spus Bregadze.

Ministrul Justiției din Georgia a propus Ministerului de Externe al țării să solicite explicații Ambasadei Poloniei în legătură cu acțiunile medicului polonez.


Directorul clinicii "Vivamed" a spus că medicii polonezi au solicitat de la bun început mostre de unghii, păr. Le-au primit oficial, probele au fost sigilate și scoase din clinică cu acordul Serviciului Penitenciar. De asemenea, el a numit incidentul inexplicabil.

9
4
0
5
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?