X 
Transnistria stiri: 1323
Eurovision stiri: 494

Criza de pe aeroportul din Hamburg s-a sfîrșit

6 noi. 2023,, 08:30   Externe
6119 0

Poliţia anunţă că a arestat un bărbat şi a salvat un copil care se afla în centrul unei presupuse luări de ostatici pe aeroportul din Hamburg, duminică, punînd capăt unei crize de 18 ore care a forţat autorităţile să închidă aglomeratul hub aerian.

Un bărbat, despre care poliţia a spus că ar fi avut asupra sa o armă şi, posibil, explozibili, a intrat cu un vehicul, forţînd porţile aeroportului, sîmbătă seara.

Poliţia a precizat că bărbatul, în vîrstă de 35 de ani, se afla împreună cu fiica sa în vîrstă de patru ani şi se crede că ar fi avut o dispută pentru custodie. "Situaţia de luare de ostatici s-a încheiat", a scris poliţia din Hamburg pe X, fostul Twitter, duminică după-amiază, notează Noi.md cu referire la observatornews.ro.

"Suspectul a ieşit din maşină împreună cu fiica sa. Bărbatul a fost arestat fără a opune rezistenţă. Copilul pare să fie nevătămat", a adăugat poliţia.

Poliția din Hamburg a declarat în urmă cu cîteva ore că bărbatul nu a fost de acord cu unele decizii luate de autorităţi în legătură cu acordul de custodie şi a vrut să plece în Turcia cu fetiţa.


0
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?