Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1304

Cele mai neplăcute situații la bordul avionului. Dezvăluirile unei însoțitoare de zbor

3 dec. 2023,, 22:30   Externe
1573 0

O fostă însoțitoare de bord a enumerat cele mai grave cazuri din cariera sa cu implicarea pasagerilor la bordul avionului. Cuvintele ei sînt citate de The Sun.

Deci, fata a povestit cum în timpul unui zbor, unul dintre pasageri s-a simțit rău și a fost mutat pe hol. "Făceam respirație artificială unui bărbat inconștient, în timp ce un turist din apropiere apăsa mereu butonul de apel al personalului și îmi cerea să-i aduc cafea", a povestit indignată însoțitoarea de bord, scrie lenta.ru .

Un alt caz neplăcut este încercarea pasagerilor de a obține despăgubiri pentru presupusele daune de membrii echipajului. "Într-o zi, o pasageră a vărsat intenționat apă fiebinte peste copilul ei, iar altă dată a fost un cuplu care, de asemenea, a vărsat intenționat ciocolată caldă pe piciorul copilului lor care dormea", își amintește ea. Din fericire, în jur au existat destui martori oculari care au semnat declarații de martor, eliberînd echipa mea și pe mine de orice responsabilitate."

Printre alte amintiri neplăcute, fata a evidențiat un pasager care și-a scăpat întîmplător dinții falși în toaletă și comunicarea cu "persoane autoritare" care întreabă adesea: "Chiar nu știți cine sînt eu?”

6
2
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?