X 
Criza energetică stiri: 1584
Cutremure stiri: 276

Atac terorist la o școală din Rusia: un bărbat înarmat a tras în elevi

26 sep. 14:20   Diverse
762 0

Un bărbat înarmat a intrat într-o școală din centrul Rusiei și a început să tragă. Cel puțin 13 oameni au fost uciși, iar alții au fost răniți, conform autorităților ruse, citate de BBC. Atacul a avut loc la școala cu numărul 88, în care se aflau în jur de 1000 de elevi și 80 de profesori. Dintre cei uciși, cinci ar fi elevi, doi ar fi profesori, iar alți doi agenți de securitate.

Atacul a avut loc în orașul Ijevsk, iar forțele de ordine și ambulanțele au ajuns la locul faptei.Școala se află în centrul orașului Ijevsk, de aproximativ 650.000 de locuitori, și este în apropiere de clădirile guvernamentale. Conform primelor informații, atacatorul s-a sinucis, transmite unimedia.

Nu există detalii cu privire la posibilul motiv al sîngerosului atac. Imediat după atac, bărbatul care a deschis focul s-a sinucis

Pe rețelele sociale au apărut informații conform cărora atacatorul ar fi fost un soldat mobilizat care nu voia să meargă la război în Ucraina. Atacatorul ar fi fost înarmat cu două pistoale, conform autorităților ruse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав