X 
Transnistria stiri: 1307
Eurovision stiri: 494

Apple va prezenta noul iPhone 15

30 aug. 2023,, 09:22   Externe
2588 0

Noua serie de smartphone-uri iPhone 15, alături de noi modele Apple Watch, vor fi prezentate oficial în cadrul unui eveniment.

Apple a început să trimită invitaţii de presă pentru un eveniment pe care-l va organiza pe 12 septembrie, începînd cu ora 20, ora Republicii Moldova scrie news.ro.

Deşi compania americană nu spune exact ce subiecte va aborda în cadrul evenimentului, este evident că aici vor fi prezentate, în primul rînd, modelele care vor compune seria de smartphone-uri iPhone 15.

iPhone 15 va marca trecerea (forţată) a device-urilor Apple de la conexiunea Lightning la USB-C, conform celor mai recente norme europene.

Mai mult ca oricînd, Apple va pune accent pe modelele Pro, care costă mai mult, pentru a-şi creşte profitul. Camere foto mai bune, viteze de transfer mai mari şi un nou Action Button se numără printre noutăţile exclusive vehiculate în cazul acestora.


iPhone 15 şi iPhone 15 Plus, pe de altă parte, nu vor fi foarte diferite de modelele din seria iPhone 14.

Dincolo de smartphone-uri, Apple este aşteptată ca în cadrul aceluiaşi eveniment să prezinte seria 9 de Apple Watch, inclusiv un nou model Ultra.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?