Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Zeci de producători autohtoni și-au expus marfa la tîrg

10 sep. 2023,, 10:45   Capitala
3053 0

Fructe și legume de sezon, brînzeturi, vinuri și tot felul de dulciuri au putut fi cumpărate în Parcul „Alunelul” din capitală. La tîrg, au venit sîmbătă peste 80 de producători, care au expus pe tarabe marfa.

Rodica Toma din Ungheni deține 14 hectare de pomușoare, inclusiv afin siberien și american, aronie și cătină. Femeia a venit la tîrg cu mai multe bunătăți.

„Am adus mai multe produse, este vorba despre cătină, aronia și zmeură. De data aceasta am venit cu boabe de aronia pentru că aronia este o bobiță foarte benefică pentru sănătatea omului. Am adus suc din aronia și cătină”, spune Rodica Toma, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

La tîrg, au fost prezenți producători din toate colțurile țării care au venit cu miere de albine, ceaiuri din plante naturale, uleiuri esențiale, dar și fructe uscate în ciocolată.

Oamenii care au venit la tîrg au reușit să-și facă plinul cu de toate. „Fructe, legume, brînză de oi. Au produse bune, proaspete, prețul depinde de producător”.


Tîrgul va fi deschis și astăzi și este organizat de către Asociația femeilor din Agricultura și Turism din Republica Moldova.

6
0
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?