X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1343

Un nou maraton dedicat modului sănătos de viață va avea loc în acest weekend la Chișinău

22 sep. 2023,, 16:30   Capitala
2820 0

În weekend, în Piața Marii Adunări Naționale locuitorii Capitalei sînt chemați să vină la o nouă ediție a ”Chișinău Big Hearts Marathon – „Fun Run”, unde participanții vor alerga în cadrul unei curse de 1,5 km.

Potrivit Primăriei Chișinău, traseul va începe în PMAN, după care pe bd. Ștefan cel Mare, str. Vasile Alecsandri, Veronica Micle și Bănulescu Bodoni unde va fi finișul. Înregistrarea la cursă poate fi făcută pe pagina marathon.md.

Primăria Municipiului Chişinău este partener în organizarea evenimentului sportiv, iar în acest sens din bugetul municipal au fost alocaţi 400 de mii de lei.

Amintim că, în perioada 2019-2023, municipalitatea a alocat pentru evenimentele sportive un buget total de peste 46 de milioane de lei, dintre care aproximativ jumătate din bani au fost și sînt distribuiți pentru acțiunile din acest an.

Banii au fost utilizaţi pentru organizarea și susținerea diverselor competiții și evenimente sportive în municipiul Chișinău, inclusiv turnee, campionate și festivaluri sportive.

1
0
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?