COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171 INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6869

Traficul rutier pe strada I.Creangă ar putea fi reluat de la 1 septembrie

17 aug. 12:41   Capitala
1441 0

Primarul Ion Ceban a anunțat că autoritățile depuns maxim efort ca la 1 septembrie accesul să fie deschis pe partea carosabilă a străzii Ion Creangă.

Lucrările care mai urmează să fie efectuate, ce țin de trotuare, parcare, amenajarea spațiilor verzi, vor fi realizate treptat.

De asemenea, vor fi reparate accesele în curțile blocurilor de locuit, amenajate stațiile de așteptare și aplicat marcajul rutier temporar.

Am reușit să efectuăm un volum de muncă enorm, în doar 5 luni de zile, un timp record, deoarece anterior, străzi mai mici erau reparate timp de 3 ani. Am atenționat responsabilii direcțiilor să-și unească forțele și să muncească împreună. Toate construcțiile și gheretele neautorizate din preajma fostului cinematograf „Flacăra” urmează a fi evacuate, pentru eliberarea trotuarului, a scri Ceban pe rețelele de socializare.

El a mai anunțat că și subterana va fi deschisă total după renovare.


În prezent se finalizează reparația str. Belinski, dar la solicitarea cetățenilor, urmează a fi reparată și tronsonul str. Neculce – str. Pelivan, lucrările vor fi planificate pentru anul viitor.

Totodată, toate locațiile unde a intervenit S.A. „Apă Canal Chișinău” urmează a fi remediate.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽