X 
Criza energetică stiri: 1588
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3389

Scandal într-un troleibuz din capitală: Un bărbat a fost dat afară pentru că nu purta masca de protecție

20 sep. 2021,, 22:45   Capitala
2491 1

Un bărbat a fost dat afară dintr-un troleibuz, de către ceilalți pasageri, cu scandal, din cauza că nu purta mască de protecție. Bărbatul a încercat de mai multe ori să intre în mijlocul de transport, însă accesul i-a fost blocat de un alt pasager. Între cei doi s-a iscat o ceartă și chiar îmbrînceli. Imagini video cu momentul scandalului au fost surprinse de internauți. Atenționăm că imaginile video conțin, pe alocuri, limbaj licenţios.

„Pentru ce să port eu cîrpa asta pe față, oameni buni? Să mă piș eu pe cîrpa asta, că nu mă protejează de nimic”, a spus bărbatul, adresîndu-se celoralalte persoane care așteptau în stație și care i-au făcut observații, transmite Noi.md cu referire la deschide.md.

Obrăznicia bărbatului a continuat în discuția cu carabinierii. Acesta a refuzat să se prezinte, a cerut numele celor doi carabinierilor pe care le-a scris pe foile pe care le avea cu el și le-a cerut să-și prezinte actele. Carabinierii s-au legitimat, însă bărbatul tot a rămas nemulțumit.

„Bărbat: -Nu v-ați prezentat pînă la urmă.
Carabinier: -Eu m-am prezentat verbal și am prezentat legitimația.
Bărbat: -Stați să vă scriu numărul de la legitimație
Carabinier: -Vă rog frumos să ne urmați!”.

Acesta însă a refuzat să urmeze carabinierii și a cerut să i se spună în baza cărui articol i se cere să meargă cu ei. Primind răspuns, acesta a spus că „nu acceptă articolul dat” și a continuat să scrie pe foaie tot ce spuneau carabinierii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав