Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Scandal cu primarul de la Bubuieci: Alexei Percemlî ar fi fost judecat penal

14 feb. 15:10   Capitala
2375 1

  Scandalul cu primarul de Bubuieci ia o nouă întorsătură. Percemlî Alexei, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, care a cîștigat alegerile repetate, după ce mandatul primarului MAN a fost anulat, ar fi judecat penal pentru corupție. Cel puțin aşa reiese din investigația jurnalistului Gabriel Călin.

  Solicitați de unimedia, reprezentanții PAS nu au venit deocamdată cu un comentariu în acest sens, dar au promis că Alexei Percemlî va ieși curînd cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit jurnalistului, care face referire la un dosar pornit de CNA ce s-ar afla deja în judecată, Alexei Percemlî, în complicitate cu o altă persoană, a luat mită „pentru a hotărî întrebări”. „Cîteva mii de euro pentru a-l aranja pe cineva în SIS, douăzeci și ceva de mii de euro pentru a-l repune în funcție pe un pădurar, dar acesta așa și nu și-a exercitat promisiunile”, a declarat Gabriel Călin.

  Deocamdată, Alexei Percemlî nu a venit cu o reacție privind informațiile date.

  Percemlî Alexei, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar de Bubuieci, a cîștigat alegerile repetate în localitate, după ce mandatul primarului MAN a fost anulat. Conform datelor preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală, acesta a acumulat 891 de voturi de la cei 1 748 alegători care s-au prezentat la urne.

  9
  4
  0
  0
  0

  Adăuga comentariu

  500

  Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

  Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?