X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1341

Primarul Capitalei invită la discuții partidele care au acces în CMC

22 noi. 2023,, 17:15   Capitala
2069 0

Primarul Capitalei, Ion Ceban, al cărui mandat a fost validat azi, invită repetat la dialog partidele care au intrat în Consiliul municipal Chișinău.

Edilul susține că locuitorii Capitalei așteaptă unitate de la toți aleșii pentru realizarea proiectelor și programelor pentru oraș. ”Nu vorbesc de alianțe și nici de majorități formale sau informale, ci de o abordare constructivă pentru realizarea obiectivelor”, a precizat Ion Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

Primarul Capitalei susține că este gata pentru orice discuții și întîlniri atît la sediul Primăriei, cît și la fiecare formațiune în parte.

”Vă invit pe toți, pe cei de dreapta, de stînga și de centru să ne unim să lucrăm. Nu vorbesc de alianțe sau despre majorități formale sau informale. Vorbim despre constructivitate, despre acele proiecte pentru oraș, suburbii și locuitori, pentru obiectivele care am fost aleși. Am fost aleși să furnizăm rezultate. Nu sînt fudul, nu sînt mîndru și orgolios. Îmi doresc aceste discuții cu reprezentanții partidelor, sau în incinta Primăriei, ori voi merge la fiecare separat. sînt gata să merg la fiecare în particular, să discut. Astfel, nu am nici o emoție dacă vor apărea poze cu mine de la sediile partidelor care au acces în CMC. Oamenii așteaptă rezultate, oamenii așteaptă să fim uniți, să fim solidari și așteaptă îndeplinirea angajamentelor”, a declarat Ion Ceban.

Primarul Capitalei a reiterat că este gata să discute despre realizarea a 60% din programele electorale ale PAS și PSRM.


”sîntem gata să implementăm proiectele propuse și de celelalte formațiuni. Am făcut aceste calcule ținînd cont de buget și de competențe. sînt gata să contribui la realizarea a cel puțin a 60% din angajamentele PAS și PSRM pentru cetățeni. Toate aceste proiecte și angajamente sînt față de oameni, în primul rînd, care au ales pe cei care să îi reprezinte în consiliul municipal și au așteptări. Intenția mea este să avem abordări constructive și fără populism în CMC, deoarece avem de muncit în următorii 4 ani, iar locuitorii așteaptă rezultate. Nu avem de împărțit nimic altceva decît sutele de problemele din Capitală. Noi azi sîntem responsabili să găsim aceste soluții. Or, fiecare dintre noi a vorbit în campania electorală despre viitorul frumos al orașului nostru. Vă invit să facem acest lucru realitate”, a precizat Ion Ceban în cadrul unei conferinței de azi.

15
1
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?