X 
Arşiţa stiri: 183
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Primăria Chișinău a inaugurat un nou teren de sport

9 iul. 22:30   Capitala
3649 0

Primăria Chișinău a inaugurat un nou teren de sport la Instituția Publică Liceul Teoretic „Olimp” din sectorul Ciocana, unde își fac studiile aproximativ 1.000 de elevi.

Terenul de fotbal a fost amenajat de municipalitate în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal, în cadrul Proiectului „Fotbal în școli”, ceea ce înseamnă că atît elevii, cît și tinerii din cadrul ACS Juniorul se vor putea bucura de cele mai bune facilități pentru practicarea „Sportul Rege”.

Prezent la eveniment, viceprimarul, Ilie Ceban a spus că acesta este al 20-lea teren inaugurat de Primăria Capitalei împreună cu FMF, numărul acestora, urmînd să crească.

„Vom rămîne alături de copii și vom continua să susținem sportul, inclusiv prin deschiderea în cadrul instituțiilor de învățămînt municipale a noi stadioane sau să le modernizăm pe cele existente. Succes viitorilor campioni”, a adăugat viceprimarul.

Noul stadion face parte dintr-o listă lungă de obiective realizate, în ultimii patru ani, de Primăria Chișinău la IPLT „Olimp”.


Printre acestea se numără reparația capitală a sălii sportive, a sălii de festivități și a trei săli de studii.

Totodată, din bugetul municipal au fost acordate mijloace financiare și pentru instalarea rampelor de acces, pentru efectuarea lucrărilor de tîmplărie și procurarea tehnicii în cantina instituției: cuptor performant, frigidere, boiler, mașina de pregătire a salatelor.

Primăria Chișinău continuă să investească în infrastructura sportivă din cadrul instituțiilor de învățămînt din Capitală.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав